Korut 2 jpg nettiin rajattu


Rilkes tuotteiden jälleenmyynti

Jälleenmyyjä, tutustu valikoimiin ja kysy rohkeasti tarjous, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä. Tarvittavat sopimuspohjat löytyvät tältä sivulta, linkeistä. Näillä tilaukset on helppo tehdä. Pyydettäessä lähetän jälleenmyyjille tukkuhinnaston, sähköpostitse pdf-muodossa. Yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta. Sähköpostissa info(at)rilkes.fi korvaa (at) @-merkillä. Tervetuloa tutustumaan sivuihin!


hiiri juustolla fi


Ohessa vielä toimintaohjeet pähkinänkuoressa jälleenmyyjille:

1. Ota yhteyttä minuun esim. sähköpostitse tai verkkokaupan sivuilta löytyvän yhteydenotto lomakkeen kautta niin lähetän teille sähköpostitse jälleenmyyntihinnaston pdf- muodossa. Tutustu hinnastoon ja tee tarjouksesi. Sen jälkeen joko hyväksyn antamasi tarjouksen tai teen teille sähköpostitse uuden vastatarjouksen.

2. Jos päädyt tilaamaan tuotteita minulta niin lähetän teille sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet sopimamme hinnan sekä muut olennaiset seikat. Näin molemmille osapuolille jää kirjallinen tosite tilauksesta. Sopimusta ei synny, jos et hyväksy tai vastaa tarjoukseen.

3. Tarjouksen ja tilausvahvistuksen tekemistä varten tarvitsen tilaajan nimen, postiosoitteen, sähköpostiosoitteen ja mielellään myös puhelinnumeron. Jos tilaaja on yritys, tarvitaan myös yrityksen nimi ja Y-tunnus.

4. Tilauksen tekeminen on vahvistus siitä, että tilaaja on tutustunut linkin takaa löytyvän Alustavan jälleenmyyntisopimuksen ehtoihin ja täyttänyt sopimuksessa tyhjänä olevat kohdat yhteisymmärryksessä toisen sopijapuolen kanssa. Tämän lisäksi kannattaa tutustua verkkokaupan toimitusehtoihin. Varsinaisen jälleenmyyntisopimuksen sijasta voimme tehdä pelkän myyntisopimuksen. Sen voit täyttää helposti klikkaamalla linkkiä Alustava myyntisopimus. 

6. Tilauksen jälkeen teillä on mahdollisuus jättää kauppanne yhteystiedot näkymään sivuilleni. Silloin asiakkaat löytävät luoksenne ja lisäksi saatte ilmaista näkyvyyttä.

Pikaisiin tilaamisiin!


Jälleenmyyntipaikat:

tähtönen


Yhteystyökumppanit:

48 Pikku tähtiTutustu valikoimaan,
pieneen taiteen maailmaan.

Rilkes www logo2
Toivontie 1, 41310 Leppävesi, Finland
Sähköpostissa info(at)rilkes.fi korvaa (at) @-merkillä.

Tallenna

Tallenn