palvelut kuva

Palvelut


Minulta voit tilata Visuaalisen suunnittelun palveluita. Tarjoan myös kuosi- ja pintasuunnittelua sekä luovan kirjoittamisen palveluita. Lisätietoa löydät kohdasta Visuaalinen suunnittelu. Sähköpostissa info(at)rilkes.fi korvaa (at) @-merkillä.

Kuvittaminen on oikeanlaisen tunnelman luomista piirtämällä, maalaamalla tai tietokoneella tehtynä. Kuvitus valaisee tekstiä. Teksti havainnollistaa kuvaa, runoilee ja tarinoi. Kuvasta on moneksi; sen voi painaa kankaaseen, lahjapaperiin tai vaikkapa kirjan kanteen.
Tekstillä voi kertoa, rallatella ja kuiskata.

Ota yhteyttä. Kerro mitä tarvitset, niin katsotaan voinko auttaa. Sitten sen vasta tietää.
Galleria sivulta löydät kuvia ja lisätietoa taiteestani ja muusta muotoilusta.
Tervetuloa tutustumaan!

Muu yhteistyö:
Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä korujen parissa, voisin myydä joitain korumallejani laajempaan tuotantoon, esimerkiksi hopea koruiksi.
Tämä johtuu siitä, että minulla ei ole pienenä toimijana resursseja niiden valmistamiseen. Lisäksi olen kiinnostunut saamaan joitain kuvituksiani laajempaan tuotantoon, esim. lelujen muodossa, kuoseissa jne.  Kuvituksiani voit käydä katsomassa esim. Rilkes kaupan sivulta. Näitä kuvia voi tarpeen mukaan muokata esim. kuoseihin sopiviksi.Kaikenlaista kivaa, luovasti ja taitavasti;
lauseista kirjaksi, kuvasta tuotteeksi.
Maalaan ja piirrän niin pienelle tai suurelle,
tie vie luovuuden juurelle.

taideaave kkRilkes www logo2
Toivontie 1, 41310 Leppävesi, Finland
Sähköpostissa info(at)rilkes.fi korvaa (at) @-merkillä.