Tilauksen seuranta

Toimitan tuotteet pääasiassa Postin välityksellä. Tilauksen seurannalla voit tarkkailla postin etenemistä Rilkes tuotteita tilatessasi. (huom. Rilkes kaupan tuotteissa tämä ei ole käytössä). Postimaksu määräytyy tuotteen koon ja painon mukaan, kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Pyrin toimittamaan tuotteet sinulle edullisinta ja käytännöllisintä toimitustapaa käyttäen. Suurin osa tuotteista kulkee perille edullisesti, koska niiden painot ja koot ovat pieniä.

Pienet tuotteet lähetän tavallisessa kirjeessä ja isommat tuotteet saapuvat perille pakettina. Lähetyksistä peritään toimitus- ja käsittelykulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi verkkokaupan ostoskorin maksu- ja toimitustavan sekä syöttämällä toimitusosoitteesi tietoihin postinumeron ja asuinmaasi nimen. Lähetän tuotteet asiakkaille sitä mukaa kuin saan ne valmiiksi. Otathan huomioon että kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä joten tuotteiden toimitusajat saattavat viivästyä ruuhka-aikoina, joten teethän tilauksesi hyvissä ajoin.

Seuraa paketin tai postin etenemistä. Täällä voit tehdä sen!

Kun haluat seurata tilauksen etenemistä, kirjoita tilausnumero alla olevaan kenttään ja paina "Seuraa" painiketta. Tilausnumero on kuitissa ja tilausvahvistuksessa jonka olisi pitänyt saapua sinulle.

lento-2