solmu aave

Korujen hoito ja solmut


säätösolmu

Säätösolmut: Kaulakoruissa käytetyn puuvillanarun pituus on noin 40-50cm. Säätösolmujen avulla voit säätää korun haluamasi pituiseksi.

Korujen hoito: Suosittelen kaikkia tekemiäni koruja käytettäessä välttämään ääriolosuhteita. Käytännössä tämä tarkoitaa sitä että esim. paperihelmet ja puuvillanaru eivät siedä vettä, puu- ja massakoruista puhumattakaan. Joten älä käytä koruja esim. uidessa, suihkussa tai saunassa. Myös voimakasta mekaanista rasitusta on syytä välttää. Muistathan myös, että mitkään korut eivät sovellu leluiksi.

Huom. Joissakin koruissa käytetyt osat voi olla tilattu ulkomailta. Vaikka teen tilauksen: nikkeli vapaa, en voi taata sitä täysin, koska en ole valvonut tuotantoprosessia itse, turvallisuussyistä tämä on hyvä tietää. Voit vaihtaa korujen lukot helposti tarvittaessa.

Korujen värit: Korujen tuotetiedoissa saattaa olla monta väriä tyyliin kupari/sininen/musta. Tällöin värit on lueteltu aina pohjaväristä alkaen. Kupari värinä ei vastaa sitä kuparia, jonka ihmiset yleensä tuntevat, siksi kuva kertoo värin paremmin kuin värin nimi. Monissa koruissa kupari voi olla keltakullan tai ruusukullan suuntaan taittuva.


hyppelyR
Rilkes www logo2
Toivontie 1, 41310 Leppävesi, Finland
Sähköpostissa info(at)rilkes.fi korvaa (at) @-merkillä.