pikku kissa

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tilatessasi verkkokaupasta, näet toimituskulut ja voit valita niistä parhaiten itsellesi sopivan vaihtoehdon. Toimitan tuotteet pääasiassa Postin välityksellä. Postimaksu määräytyy tuotteen koon ja painon mukaan, kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Pyrin toimittamaan tuotteet sinulle edullisinta ja käytännöllisintä toimitustapaa käyttäen. Suurin osa tuotteista kulkee perille edullisesti, koska niiden painot ja koot ovat pieniä. Ohessa on kuitenkin lueteltu kaikki tuotteille sopivat vaihtoehdot.


Kotimaan kirje:

Toimitetaan suoraan postilaatikkoon päivän postin mukana. Plus merkkinen kirje (+1,50€) sisältää seurannan. Seuranta toimii vain suomessa.  Vähimmäiskoko 9 x 14cm. Enimmäiskoko 25 x 35,3 x 3cm (leveys x pituus x paksuus). Maksimipaino 2kg.

Tavallinen kirje ei sisällä seurantatunnusta mutta saat viestin sähköpostitse kun laitan tuotteen postiin. Plus merkkinen kirje (+1,50) sisältää seurantatunnuksen. Seuranta toimii vain Suomessa.


Kotimaan pikakirje

Vähimmäismitat 9 x 14cm. Enimmäispaino 2kg. Enimmäismitat 25 x 35,3 x 3cm. Lähetyksen perillemenoa voi seurata lähetykseen kiinnitetyn seurantakoodin avulla.


Kirjeen lisäpalvelut:

Kaikki lisäpalvelut sisältävät lähetyksen seurannan. Huom. Jos haluat käyttää näitä palveluja, lähetä minulle sähköpostia, koska tämä ei ole automaattisesti verkkokaupan toimitustapa.

A. Kirjattu kirje (+8,30€) :
Käytä kirjattua kirjettä, kun tarvitset lähetyksen postittamisesta kuitin. Lähetys luovutetaan kuittausta vastaan vastaanottajalle tai tämän valtuutetulle. Enimmäispaino 2kg. Vähimmäismitat 9 x 14cm. Enimmäiskoko 25 x 35,3 x 3cm.

B. Saantitodistuskirje: (+12,40 € + kotimaan kirjeen kuljetusmaksu)
Käytä saantitodistuskirjettä, jos tarvitset todistuksen lähetyksen luovuttamisesta vastaanottajalle tai tämän valtuutetulle. Myös lähetyksen postittamisesta annetaan kuitti.
Enimmäispaino 2kg. Enimmäismitat 25 x 35,3 x 3cm.

C. Postivakuutettu lähetys:
Käytä tätä jos tarvitset lähetyksellesi vakuutusturvan, esim. rahan, arvopapereiden tai esineiden postitukseen tai jos lähetyksesi sisältö on arvokas tai tarvitset käsittelyn helposti särkyvänä. (Itse käytän tätä lähinnä vain arvokkaissa lähetyksissä mm. hopeakoruissa.) Enimmäispaino 2kg. Vähimmäiskoko 9 x 14cm. Enimmäiskoko 100 x 60 x 60 cm.


Kotimaan paketit:

kaikki paketit sisältävät lähetyksen seurannan.
– Paketteja säilytetään suomen postin palvelupisteissä ja pakettiautomaateissa 7 vrk.
– Kaikkien kotimaan pakettien hintaan sisältyy postin saapumisilmoitus tekstiviestillä jos olet puhelinnumerosi tilausta tehdessäsi antanut.

A. Kotimaan paketit:
XXS minimipaino 100g. XXS Minimimitat  1 x 15 x 15 cm. XXS enimmäispaino 2kg. Enimmäispaino 35kg.

B. Postista lähetettävät kotimaan paketit:
Vähimmäispaino 250g. Vähimmäiskoko 3 x 15 x 25cm. Enimmäispaino 35kg. Enimmäiskoko 60 x 60 x 100cm. Postipaketti sisältää paperisen saapumisilmoituksen päiväpostin mukana.

Enimmäispaino 35kg. Enimmäiskoko 60 x 60 x 100cm. Vähimmäiskoko 3 x 15 x 25cm.


Särkyvä lisäpalvelu (+ 10,90€) kaikkiin paketteihin:

Särkyvä- lisäpalvelun avulla lähetät helposti särkyvää tavaraa (esim. elektroniikkaa ja lasia) tai nestemäisiä, valuvia tai tahraavia aineita. Kiinnitä paketin päälle “Helposti särkyvä” -tarroja, joita saa posteista. Huomioithan, että lisäpalvelusta huolimatta sisältö on pakattava erityisen huolellisesti tarvittavin pehmustein. Tehdaspakkausten merkinnät eivät sido Postia. Huom. Jos haluat käyttää tätä palvelua, lähetä minulle sähköpostia, koska tämä ei ole automaattisesti verkkokaupan toimitustapa.


 vieraille maille

Tilaukset ulkomaille

Ulkomaille lähetettävistä tilauksista veloitetaan todelliset postikulut ja toimitusaika on keskimäärin runsas viikko tai kaksi normaalia tuotekohtaista kotimaantoimitusaikaa pidempi. ALV sisältyy tuotteiden hintaan. Ulkomaille toimitettavat tilaukset tulee maksaa etukäteen joko ennakkomaksuna tai PayPalin kautta. Vaihto- ja palautusoikeus koskee myös ulkomaantilauksia, mutta mikäli tuote on virheetön, asiakkaan tulee maksaa tuotteen takaisin lähettämisestä aiheutuvat postikulut.


Kirje:

Vähimmäiskoko 9 x 14cm. Enimmäiskoko 25 x 35,3 x 3cm (leveys x pituus x paksuus). Enimmäispaino 2kg.

1. Priority- kirjeet toimitetaan kaikkialle maailmaan nopeilla yhteyksillä, pääsääntöisesti lentoteitse. Kuljetusaika: Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa 2–5 työpäivää, muu Eurooppa 3–6 työpäivää, muun maailman suuret kaupungit 4–10 työpäivää, muut kohteet: ei arviota. Mahdollisen tullikäsittelyn vaatima aika ei sisälly kulkunopeusarvioon.

2. Economy kirje. Economy- palvelu sopii silloin, kun haluat lähettää kirjepostia edullisemmin. Kohdemaat: kaikki maat. Tutkimuksiin perustuvat toimitusaika-arviot: Pohjoismaat 7–14 työpäivää, muu Eurooppa 8–16 työpäivää, muun maailman suuret kaupungit alk. 12 työpäivää, muut kohteet: ei arviota. Mahdollisen tullikäsittelyn vaatima aika ei sisälly kulkunopeusarvioon.

Kirje ei sisällä seurantatunnusta mutta saat viestin sähköpostiisi kun laitan tuotteen postiin.

 


2. Priority maksikirje Eurooppa ja muut maat:

Jos yksikin kirjeen mitta ylittyy, niin käytetään maksikirjettä. Maksikirje kulkee priority kirjeen nopeudella. Maksikirje ei sisällä seurantatunnusta mutta saat viestin sähköpostitse kun laitan tuotteen postiin.


Postin lisäpalvelut:

Lisäpalveluita voi yhdistää vain Priority- kirjeisiin. Huomioi myös maakohtaiset rajoitukset. Postin maatiedoista löydät tarkemman tiedon siitä, mitä lisäpalvelulähetyksiä voin kohdemaahan lähettää. Nämä tiedot löytyvät Postin verkkosivuilta. Kaikki lisäpalvelut sisältävät lähetyksen seurannan. Huom. Jos haluat käyttää näitä palveluja, lähetä minulle sähköpostia, koska tätä ei voi valita verkkokaupan toimitustavoista. 

A. Kirjaaminen (+11,90€):
Kirjaa kirjeesi, kun haluat lähetyksellesi seurannan ja sen postittamisesta kuitin. Kirjattu kirje luovutetaan kuittausta vastaan vastaanottajalle tai tämän valtuuttamalle henkilölle.

B. Postivakuuttaminen (+ 30€) (vakuutusarvo 1- 5000€):
Postivakuuttaminen- lisäpalvelulla voit lähettää rahaa, arvopapereita, koruja ja muita arvoesineitä. Suomessa lähetykset käsitellään erityisessä turvakäsittelyssä, kohdemaassa sen käytäntöjen mukaisesti. Postivakuutettu kirje kulkee vain palveluun liittyneisiin maihin. Käytän tätä lähinnä vain arvokkaissa lähetyksissä esim. hopea koruissa.

C. Saantitodistus (+5,90€):
Käytä saantitodistuskirjettä, jos tarvitset todistuksen lähetyksen luovuttamisesta vastaanottajalle tai tämän valtuutetulle. Myös lähetyksen postittamisesta annetaan kuitti, eikä kohdemaissa ole rajoituksia.


Paketit ulkomaille

A. Paketti ulkomaille:

– Kaikki paketit sisältävät lähetyksen seurannan
Kuljetusaika: Pohjoismaat 2–5 työpäivää, muu Eurooppa 3–7 työpäivää, muu maailma 6–14 työpäivää. Kuljetusajat ovat ohjeellisia. Postituspäivää ei lasketa mukaan. Posti ei vastaa osoitemaan tullin toimenpiteiden lähetyksille aiheuttamista viivästymisistä.

B. Postipaketti ulkomaille:

Paketin minimipaino 100g. Minimimitta 18 x 27 x 3cm. Maksimipaino 30kg. XXS enimmäispaino 500g. Mitoissa ja painossa voi olla maakohtaisia rajoituksia. Maakohtaiset tiedot voit tarkistaa Postin verkkosivuilta.


 

Mäyris

Maksutavat

Ennakkomaksu (+0,00):

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiinne. Tilaus maksetaan etukäteen laskussa näkyvälle tilille. Tilatut tuotteet valmistetaan/ lähetetään maksun näyttyä tilillä. Tämä maksutapa sopii mainiosti henkilöille joilla ei ole verkkopankkitunnuksia.


Lasku (yritykset ja yhteisöt Suomessa) (+4,50€):

Yritysten, pörssiyhtiöiden, kuntien, kaupunkien tai valtion alaisten laitosten yms. tilaukset voidaan laskuttaa. Lasku vaihtoehdon käyttäminen edellyttää täydellisten yhteystietojen (puhelin, osoite ym.) antamista. Maksuaika on sovittavissa ja suurten erien oston yhteydessä myös hinta on neuvoteltavissa. Laskutusasiakkaaksi ei tarvitse hakea erikseen, varmistan luottotiedot aina jokaisen tilauksen yhteydessä. Huom. Laskulla maksaminen ei ole mahdollista mikäli toimitustavaksi on valittu ulkomaantilaus. Maksun myöhästyessä myyjällä on oikeus lähettää muistutuslasku ja periä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Myyjällä on oikeus periä viivästyskoron lisäksi kohtuulliset perintäkulut. Kaikki toimitetut tuotteet ovat Rilke Sneck alias Jaana Turusen omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu. Alle 100€ tilauksissa laskun käyttö ei ole mahdollista.


PayPal:

PayPal on turvallinen maksutapa, jolla voi suojatusti, nopeasti ja helposti lähettää ja vastaanottaa maksuja internetin välityksellä käyttäen luottokorttia. Korttinumero on suojattu eikä välity myyjälle tai muille osapuolille. Voit maksaa PayPalin kautta Suomesta ja ulkomailta tilattaessa, jolloin maksuvälineeksi käyvät kaikki kansainväliset luottokortit. PayPalin kautta voit maksaa myös mikäli sinulla ei ole luottokorttia. Vahvistettuasi tilauksen siirryt PayPalin sivuille, jossa voit maksaa luottokortillasi tai PayPal- tunnuksilla.

Muut maksutavat


Bluecommerce:

Bluecommerce on turvallinen ja helppokäyttöinen maksujärjestelmä, jonka avulla kauppias voi vastaanottaa maksutapahtumia monipuolisilla maksutavoilla.

bluecommerce maksutavat vaaka i2 karsittu 


Rilkes www logo2
Toivontie 1, 41310 Leppävesi, Finland
Sähköpostissa info(at)rilkes.fi korvaa (at) @-merkillä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna