sääntö aave fi

Toimitusehdot

Yleista verkkokaupasta:

Verkkokaupan Rilkes tuotteita myy ja valmistaa Rilke Sneck alias Jaana Turunen (osuuskunta Tekemonia y-tunnus 2029103-6). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätän oikeuden muuttaa hintoja ja postimaksuja.

Rilkes kaupan kautta tilattujen tuotteiden toimitukset ymv. hoitaa Spreadsshirt. Löydät heidän kattavat tietonsa Rilkes kaupan verkkosivustolta. Rilkes kaupan tuotteet on kuvitettu taiteellani. Rilkes kaupan puolella toimitaan Spreadshirtin tilaus-ja toimitusehtojen mukaan.Tilaaminen:

Tuotteiden tilaus tehdään pääasiassa verkkosivujen kautta tai sähköpostitse. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin. Hän sitoutuu tilatessaan noudattamaan myös sähköiselle kaupankäynnille määrättyjä lakeja, asetuksia ja sääntöjä. Asiakas on velvollinen tarkistamaan tilauksensa ennen sen lähettämistä. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle pääasiassa sähköpostitse.

Alle 18-vuotiaat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee olla mukana tilauksessa. Kimppatilaukset, vain yhden henkilön nimellä. En yhdistele eri henkilöiden/tilaajien tilauksia.

Myyn tuotteita jälleenmyyjille erillisellä sopimuksella. Voin rajoittaa myyntiä isommissa erissä mm. saatavuudesta johtuen. Verkkokaupan vastuu tuotteiden toimittamisessa ilmenneistä ongelmista ja tuotteiden huonosta saatavuudesta rajoittuu aina ainoastaan kaupan purkuun ja maksettujen rahojen palauttamiseen.


Lunastamattomat/ palautuvat lähetykset:

Jos paketti palautuu takaisin minulle lunastamattomana, niin mahdollisesta uudelleen postituksesta veloitan asiakkaalta uudet toimituskulut. Tilaajan tulee tarkistaa, että tiedot ovat oikein tilauksessa.


Tuotteiden käyttö:

Asiakas vastaa itse tuotteiden käytöstä ja sitoutuu noudattamaan tuotteiden mahdollisia käyttö-, hoito- ja asennusohjeita. Rilkes verkkokauppa ei vastaa myymiensä tuotteiden virheellisen, varomattoman tai väärän käytön aiheuttamista seurauksista.


Kuvan laatu:

Lopullisessa tuotteessa värit eivät täysin vastaa näytössä yleisesti käytettyä RGB kuvaa sillä painotyössä käytetään yleisesti CMYK värejä. Tämä on kuitenkin yleensä hyvin tiedossa.


Myytävänä olevat tuotteet:

Verkkokaupastani löydät kasvavan ja vaihtuvan valikoiman myytävänä olevia tuotteita, jotka ovat yksityishenkilöiden tilattavissa. Nämä tuotteet myydään yksityiskäyttöön. Tuotteen omistusoikeus siirtyy ostajalle kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Jos myyjällä on erääntyneitä saatavia ostajalta, on myyjällä oikeus asiasta huomautettuaan viivyttää sovittuja toimituksia, kunnes erääntyneen maksut on suoritettu. Tällöin sovitun toimitusajan katsotaan siirtyneen vastaavasti, eikä ostajalla ole oikeutta esittää myyjälle viivytyksestä johtuvia korvausvaatimuksia. Tuotteen luvaton kopiointi kaupalliseen käyttöön on ehdottomasti kielletty.


Tekijänoikeus:

Kaikki tällä verkkosivustolla julkaistut kuvat, grafiikat, tiedostot, tekstit ja muu aineisto on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja muilla immateriaalioikeuksilla myös palveluja koskevien sivujen osalta. Sisällön jäljentäminen, julkaiseminen, käsittely tai muu luvaton käyttö sähköisissä medioissa, muilla verkkosivustoilla, painetuissa medioissa tai jollakin toisella tavalla edellyttää sekä yksityisen että kaupallisen käytön osalta etukäteen annettua kirjallista suostumusta, jonka saamiseen käyttäjällä ei ole lakiin perustuvaa oikeutta. Jos haluat tilata tuotteita laajemmilla käyttöoikeuksilla muuhun julkiseen/ kaupalliseen käyttöön, ota yhteyttä!


Hinnat:

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n, mutta eivät toimitusta. Toimitan tuotteet pääasiassa Postin välityksellä. Postimaksu määräytyy tuotteen koon ja painon mukaan, kulloinkin voimassa olevan Postin hinnaston mukaisesti. Voit katsoa nämä toimituskulut valittuasi verkkokaupan ostoskorin maksu- ja toimitustavan.


Maksutavat:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan pääosin tilauksen yhteydessä. Voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Tilisiirto ennakkomaksuna tai maksu luottokortilla (PayPal). Lisäksi saat kaikki Bluecommersen Basic-palvelupakettiin kuuluvat maksupainikkeet käyttöösi turvallisesti. Suomalaiset yritykset ja yhteisöt voivat käyttää maksamisessa myös lasku vaihtoehtoa.


Laskulla ostaminen:

Yrityksillä, kunnilla ja valtiolla on mahdollisuus ostaa laskulla. Laskutusasiakkaaksi ei tarvitse hakea erikseen, varmistan luottotiedot aina jokaisen tilauksen yhteydessä. Yksityishenkilöillä ja ulkomaantilauksissa ei lasku vaihtoehdon käyttäminen ole mahdollista.


Palautukset Suomessa:

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, pois lukien mittatilaustyönä tehdyt tai yksilöllisesti suunnitellut tuotteet. Mittatilaustöillä tai uniikeilla, yksilöllisesti suunnitelluilla tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta ellei kyseessä ole tekijästä johtuva virhe. Palautettavien tuotteiden täytyy olla alkuperäisessä kunnossa ja myyntikelpoisia.

Asiakkaan on ilmoitettava palautuksesta ja kaupan peruutuksesta myyjälle. Tee peruutusilmoitus minulle 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta, sähköpostitse. Laita peruutus-ilmoitukseen ainakin seuraavat tiedot: Asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä kopio Rilke Sneck verkkokaupan tilausvahvistuksesta, sekä tilinumeron (IBAN) johon raha palautetaan. Haluaisin myös mielelläni tietää syyn palautukselle että voin mahdollisuuksien mukaan kehittää tuotetta/ toimintaani.

Palauta tavara minulle 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. En vastaanota toimituksia yli 14 vrk toimituksesta. Aiheettomasta palautuksesta johtuneet kulut myyjä veloittaa ostajalta. Huom. Asiakas maksaa kaikki palautuksesta johtuvat postikulut. Postiennakolla tehtyjä palautuksia en lunasta. Jos palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


Reklamaatiot:

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi, sähköpostitse. Huom. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tehkää siitä heti vahinkoilmoitus Matkahuoltoon tai Postiin. Pyytäkää postitoimipaikkaa lähettämään kopio vahinkohakemuksestanne minulle, niin saan nopeasti teille uudet tuotteet. Jos pakkaus on ehjä mutta tuote viallinen, ota yhteyttä. Jos vahinko on minun, korvaan tuotteen toisella tai palautan ostosumman tilillesi. Ostokuitti/kopio laskusta tulee säilyttää virhevastuuta varten.


Toimitusaika:

Teen tuotteita tilausten mukaan tällöin tuote on tilaustuote, jolla on varastotuotetta pidempi toimitusaika. Lähetän tuotteet asiakkaalle sitä mukaa kuin saan ne valmiiksi. Otathan huomioon että kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä joten tuotteiden toimitusajat saattavat viivästyä ruuhka-aikona. Lisäksi tuotetta aletaan valmistaa vasta sitten kun maksu näkyy tilillä (maksutavan valinnasta riippuen), joten teethän tilauksesi hyvissä ajoin. Mikäli tuote halutaan tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen tilauksen yhteydessä. Pyrin huomioimaan toimitusaikaa koskevat toiveet mahdollisuuksien mukaan. Jos toimitusaika viivästyy esim. tuotteeseen tarvittavan osan väliaikaisen loppumisen vuoksi, otan yhteyttä asiakkaaseen. Suurien määrien tilaukset mm. jälleenmyyjille sovitaan erikseen.


Toimituskulut, Suomi:

Toimituskulut muodostuvat laskemalla yhteen maksutavan ja toimitustavan hinta. Kuluja ei tarvitse maksaa jokaisesta tilatusta tuotteesta vaan vain kerran koko tilaukselta. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut jotka riippuvat paketin koosta ja painosta.


Uutiskirje:

Jos haluat lisätietoa uusista tuotteista tai mainoksia sähköpostiisi voit liittyä sähköpostilistalle. Pienenä toimijana olen tietysti kiitollinen jos teet tuotteitani positiivisella tavalla tunnetuksi omassa tuttavapiirissäsi tai esim. blogisi kautta.


Muuta:

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidän itselläni oikeuden tehdä muutoksia sivuillani niin hintojen kuin toimitusehtojenkin osalta jos se johtuu tahattomasta virheestä mainonnassa. Henkilö- ja osoitetietoja ei luovuteta ylimääräisille osapuolille. Mahdollisissa riitatilanteissa pyrin ensin selvittämään asioita sähköpostitse ja noudatan kuluttajaviraston suosituksia.


Ylivoimainen este (Force majeure):

En vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy vaikutusmahdollisuuksieni ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisten päätöksestä, lakosta, yleisen liikenteen häiriintymisestä, alihankinta puolen ongelmista tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Riitojen ratkaisu:

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.


Rilkes www logo2
Toivontie 1, 41310 Leppävesi, Finland
Sähköpostissa info(at)rilkes.fi korvaa (at) @-merkillä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna